Hållbarhet och självreflektion för ledare i förskolan

Erika Kyrk Seger och Katinka Vikingsen

Den här föreläsningen ingår i vår  serie Vi bjuder på kunskap LIVE.

Kostnadsfria webbinar för lärare och skolledare i alla skolformer.

Unna dig en kickstart för ett hållbart ledarskap!

Hur kan vi växa som ledare genom självreflektion?

Självreflektion är ett av den moderna ledarens främsta redskap för att utveckla både sig själv och andra. Vad ska vi göra? Varför? Hur gör vi? är frågor vi kontinuerligt behöver reflektera över för att utveckla en verksamhet i ständig rörelse. Men det är inte alltid självklart för oss hur vi skapar utrymme för det eller hur vi kan göra det på ett konstruktivt sätt.

Vi har bjudit in Erika Kyrk Seger och Katinka Vikingsen, som är aktuella med boken Att vara ledare i förskolan - hållbarhet och självreflektion, för att få veta mer om innehållet i deras bok och få en bild av hur deras reflektionsmodeller ser ut i praktiken.

Både Erika och Katinka har lång bakgrund från förskolan. Erika arbetar idag som rektor och Katinka med skolutveckling och handledning och coachning av chefer. 

Det  här är ett webbinarium som du inte ska missa. Webbinariet spelas in och du som är anmäld kan se det även i efterskott.

Webbinariumet vänder sig dig som är chef eller ledare i förskolan. Det är helt kostnadsfritt.

Varmt välkommen!

 

 

Erika och Katinka på Förskolans rikskonferens i höst

Tillsammans med Sven Persson, Christian Eidevald, My Campbell tar Erika Kyrk Seger och Katinka Vikingsen plats på scenen under Förskolans rikskonferens i höst. Erika och Katinka kommer att föreläsa under rubriken Det ständiga sökandet efter mer kunskap.

Ett mycket bra tillfälle att lyssna och inspireras av bokens författare.

Läs mer och anmäl dig här...

Webbinar, 2024-09-18
Kl 15.0-15.30 | kostnadsfritt
Anmäl dig här!

Din bok har lagts till i varukorgen

Om föreläsarna

Erika Kyrk Seger är lärare för tidigare åldrar och har en bakgrund inom såväl förskola som skola och arbetar idag som rektor. Erika har specialiserat sig på verksamhetsutveckling och arbetar även som inspiratör, föreläsare och utbildningskonsult. Erika har tidigare varit redaktör och kapitelförfattare i bl a Digitalt meningsskapande.

Katinka Vikingsen har lång bakgrund som ledare och chef och av att leda vuxnas lärande och utveckling. Idag arbetar hon med skolutveckling genom främst handledning och coaching. Hon stöttar skolledare, mellanledare och team inom det lokala förbättringsarbetet. Katinka är även författare till Rum för lärande.