Starta en bokcirkel

Sveriges främsta pedagoger ger dig nya lösningar - kompetensutvecklas med en bokcirkel!

Att starta en bokcirkel går både snabbt och lätt. Men som alltid så är en bra planering grunden till ett lyckat resultat, så vi har förberett såväl tips för att komma igång som reflektionsfrågor för de böcker som presenteras nedan.

Och beställer du fler än 20 böcker så får du paketpris i vår webbshop. Mer om det när du klickar dig vidare.

Varmt lycka till!

Bokcirkel Bedömning i gymnasieskolan - mer än bara betyg

Bokcirkel Bedömning i gymnasieskolan - mer än bara betyg

Bedömning i gymnasieskolan - mer än bara betyg

För gymnasielärare är bedömning en del av vardagen. Bedömning kräver mycket arbete och väcker starka känslor - hos både lärare och elever. Det pratas mycket om bedömning, men trots det känner sig många lärare ofta ensamma i sina tankar kring bedömning och även i själva bedömningsarbetet. Bedömning är så mycket mer än bara betyg.

Läs mer om boken>>

Starta en bokcirkel>>

Att lära av andra och lära tillsammans är både inspirerande och hållbart.

Att använda boken som bas för individuell kompetensutveckling är sedan länge både uppskattat, kostnadseffektivt och hållbart ur ett lärande- och förbättringsperspektiv. Men varför inte maximera effekten genom att läsa och reflektera tillsammans?

När vi lär, inspireras, tänker och reflekterar tillsammans - det är då vi framkallar den där extra kraften och energin i förbättringsarbetet. 

För att besvara reflektionsfrågor behöver vi tänka och vi behöver tänka för att lära oss. Därför är bokcirkeln genialisk. Reflektionsfrågor finns i boken, men också att ladda ner i pdf-form.

Till hela vårt utbud av lärande böcker för dig i förskolan

Till böckerna>>

Till webbens förstasida>>