Sex läsår med Magister Max

Max Entin
Max Entin har ritat gubbar i marginalen sedan 1980. I Lärarnas tidning medverkade han med sina humoristiska och dagsaktuella kommentarer till skolans värld. Här presenteras ett urval av hans bästa serierutor.

Lärarförlagets pris: 70 kr 95 kr

En given presentbok med hög igenkänningsfaktor!

Genom åren har Max Entin gestaltat sitt lärarliv genom en mångfald av underfundiga gubbar, gummor och ungar i det han kallar för sina ”tecknade funderingar”.

Hans ambition har alltid varit att försöka fånga vardagen i skolan. I sitt förord skriver han: ”I text blir det ju mest rörigt, men i bilder, pratbubblor och lösryckta kommentarer verkar det fungera.”

Din bok har lagts till i varukorgen

Efter att ha ritat rätt risiga gubbar på bänken, i kalendern och skrivböckernas marginaler sedan 1980 upptäckte jag att kombinationen text och bild är ett oerhört effektivt sätt att kommunicera på
Max Entin arbetar till vardags som högstadielärare i Stockholm. När han inte ritar nidbilder på sina chefer, kollegor och elever försöker han få de sistnämnda att inse tjusningen med svenska och engelska. Hans enruting har under många år varit ett återkommande inslag i Lärarnas tidning.

Om Bokens titel

Titel Sex läsår med Magister Entin​ 
Författare Max Entin
Utgiven 2017
ISBN 9789188149244